'Sergen Yalçın'a 3 Kilo Verdirdim'

Trabzonspor’un efsane oyuncularından Lemi Çelik, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu.

18.02.2020-15:27 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-15:21) 'Sergen Yalçın'a 3 Kilo Verdirdim'

Trabzonspor’un efsane oyuncularından Lemi Çelik, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Lemi Çelik’in o açıklamaları:

Sergen Yalçın Trabzonspor’a geldiğinde ben yardımcı hoca olarak görev yapıyordum. Sergen Yalçın, tartıya çıktığında 84 kiloydu. Giray Bulak Hoca, Lemi, sen Sergen’e özel bir program hazırla. Kilo versin. Sergen gibi kaliteli bir oyuncuya çok ihtiyacımız var” ifadelerini kullanmıştı.


Ben de Sergen Yalçın için 10 günlük bir program hazırladım. Özel antrenmanlar yaptı. Sergen Yalçın’a 3 kilo verdirmiş adamım. Birkaç maçta da çok iyi oynadı. Sonra maalesef sakatlığı nüksetti.

Sergen Yalçın, şu anda teknik direktör. Kendisinin büyük takım hocası olduğunu düşünüyorum. Hücum futbolunu seviyor. Düşüncesi, konsantresi belli. Gittiği takımlarda bunu deniyor. Zaten hücum futbolunu seven takımlar büyük takımlardır.

Sadece bu yeterli midir? Değildir. Bazı maçlar sonuç maçlarıdır. Öne geçseniz bile iş bitmiyor. Sivasspor maçı buna örnektir. Trabzonspor karşılaşması, Beşiktaş açısından öyle bir maç olacak bence.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal