Ronaldo: 'Messi Daha İyi'

Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo Nazario, İspanya medyasına açıklamalarda bulundu. Şu sıralar Real Valladolid takımının başkanlığını yürüten "Fenomen" lakaplı golcü isim "C. Ronaldo mu, Messi mi?" sorusuna da flaş bir yanıt verdi.

01.06.2020-15:44 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-15:42) Ronaldo: 'Messi Daha İyi'

Şu sıralar Real Valladolid takımının başkanlığını sürdüren Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo Nazario, İspanya medyasına değerlendirmelerde bulundu. "Fenomen" lakaplı eski golcü, "C. Ronaldo mu, Messi mi?" sorusuna da flaş bir yanıt verdi.

Ronaldo Nazario’ya göre günümüz futbolunun 1 numarası oyuncusu Lionel Messi. Arjantinli golcünün, Cristiano Ronaldo’dan daha iyi olduğunu vurguladı. İki defa "Altın Top" ödülünün kazanan efsane golcü, "Messi’nin sahip olduğu yeteneği ancak 20 ila 30 yılda bir görürsünüz" şeklinde konuştu.

'MBAPPE İLE ORTAK ÖZELLİKLERİMİZ VAR'

Brezilyalı eski futbolcu, M. Salah, Eden Hazard, Neymar ve Kylian Mbappe'yi de takip etmekten zevk aldığını ifade etti. Ronaldo, PSG’top koşturan Kylian Mbappe ile kıyaslanması hakkında da konuşurken, "Farklı dönemlerde oynasak da sürat, bitiricilik ve iki ayağımızı kullanma özelliklerimizin ortak olduğunu söyleyebilirim" değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal