Rizesporlu Oğulcan: ''Hedefim Avrupa'ya Gitmek!''

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor'un forvet oyuncusu Oğulcan Çağlayan, takım içerisindeki uyumun kısa sürede sağlandığını söyledi.

05.09.2019-14:20 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-14:17) Rizesporlu Oğulcan: ''Hedefim Avrupa'ya Gitmek!''

Süper Lig'in ilk 3 haftasında 7 puan toplayan Çaykur Rizespor'da lige verilen milli aranın ardından oynanacak olan Göztepe maçının hazırlıkları devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antreman öncesi Oğulcan Çağlayan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

"3 MAÇTA 7 PUAN İYİ"

Oğulcan, çok güzel bir çalışma ortamına sahip olduklarını ifade ederek, "Eski, yeni ve yabancı futbolcularla birlikte takım içerisinde çok güzel bir uyumumuz var. İsmail hoca (Kartal) bunları harmanlıyor. Çok güzel bir çalışma ortamımız var. Sonuçlarda buna yansıyor. Şu ana kadar topladığımız puanlar ortada. Geçen sezon ilk yarıda bu takım 12 puan toplamıştı şimdi ise 3 maçta topladığımız 7 puan ve önümüzde 14 maçımız var" diye konuştu.

"HEDEFİM AVRUPA'YA GİTMEK"

Gelecek yıllarda Avrupa'da oynama hedefinin olduğunu belirten Oğulcan, "Bu seneyi iyi geçirip, skor ve asist anlamında takımıma katkı vererek ilerleyen yıllarda Avrupa'ya transfer olmak istiyorum. Sözleşme konusu yönetimin inisiyatifinde olan bir durum. Ben sadece antremanlara ve oynayacağım maçlara odaklanıyorum" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal