Rıdvan Dilmen'den Falcao Açıklaması Galatasaray Taraftarını Heyecanlandırdı!

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın ilgilendiği Falcao ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar..

26.08.2019-12:58 - (Son Güncelleme: 26.08.2019-12:56) Rıdvan Dilmen'den Falcao Açıklaması Galatasaray Taraftarını Heyecanlandırdı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Konyaspor beraberliğinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Terim, maçın yanı sıra Radamel Falcao transferi ile ilgili önemli ifadeler kullandı.

"FALCAO'YU İSTEMEYECEK HOCA VAR MI"

"Hep konu Falcao ama ben esasen başka şeyler söylemek istiyorum. Başkan ,yönetim kurulu , bu işle ilgili arkadaşlarımızın elinden gelen her şeyi yaptığını görüyorum. Bazen olmuyor. Başta UEFA sebebi var. Bu yaptırımlar varken bu ligde serbestçe bir şeyler yapmak çok zor. Canımızı acıtıyorlar. Falcao'yu istemeyen hoca olabilir mi? Tabii ki istiyorum ama Galatasaray'ın değerleri herkesin üstündedir." ifadelerini kullanmıştı.

RIDVAN DİLMEN'DEN FALCAO YORUMU

Rıdvan Dilmen: "Evdeki hesap bazen çarşıya uymayabilir. Anladığım kadarıyla Falcao ile bir yere gelindi ancak Monaco para istedi. Bu da hesapları bozdu. Albayrak da büyük ihtimal iyi niyetle gitti. Sonrasında da fotoğraf çıktı. Ne geldiyse başına hep bu paylaşımlardan geldi."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal