Portekizli Oyuncu Quaresma Transfer Haberlerini Yalanladı

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma, 2-1 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

16.02.2019-08:48 - (Son Güncelleme: 16.02.2019-08:45) Portekizli Oyuncu Quaresma Transfer Haberlerini Yalanladı

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma, 2-1 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma, deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri Evkur Yeni Malatyaspor maçından sonra yaptığı açıklamada, hakkında çıkan transfer haberlerinin gerçek olmadığını ve sözleşmesinin bitimine kadar Beşiktaş ile devam edeceğini açıkladı.

Quaresma'nın söz konusu açıklaması şu şekilde:

"Şu anda Beşiktaş'ın oyuncusuyum, 1.5 yıllık anlaşmam var. Beşiktaş'tan ayrılmayacağım. Burada kalacağım. Bu sene şampiyonluk hedefimiz var. Bu hedefe giderken de çalışıp en iyi katkıyı vererek o kutlamada olmak istiyorum. Ben her zamanki gibi hazırlıklarıma en iyi şekilde devam ediyorum. Arkadaşlarım güveniyor, hocam güveniyor. Derbide oynar mıyım, oynamaz mıyım bilmiyorum ama takım halinde iyi çalışıp, bütün çalışanlarımızla şampiyonluğu kutlamak istiyoruz."

Haftaya gerçekleşecek olan Fenerbahçe derbisini hatırlatan Quaresma, "Derbileri seviyoruz. Ben de Fenerbahçe'ye karşı oynamayı seviyorum. Çıkacağız, mücadele edeceğiz ve kazanmaya çalışacağız." yorumunda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal