Pogba: Dünyanın En İyisi Olabilir

Rusya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2018 FIFA Dünya Kupası’nda Hırvatistan ile final oynayacak Fransa’da takımın yıldız isimlerinden Paul Pogba basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

13.07.2018-10:57 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-10:54) Pogba: Dünyanın En İyisi Olabilir

Fransa Milli Takımı’nın yıldız orta sahası Pogba, Hırvatistan ile oynayacakları final öncesi önemli açıklamalar yaptı.

25 yaşındaki yıldız oyuncu, Hırvatistan’ı mağlup ederek Dünya Kupası zaferiyle tatile mutlu çıkmak istediğini belirtti. Yıldız futbolcu, ''Umarım finalde kaybetmeyiz. Çünkü EURO 2016'daki Portekiz mağlubiyetinin ardından kabus gibi bir yaz geçirmiştim. O günkü duygularımı hala unutamıyorum. Bu kez daha tecrübeliyiz ve EURO 2016 finalinden çıkardığımız dersler çantamızda olacak. Kupayı kazanarak Fransa'da çılgın bir kutlama yapmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Tek amaçlarının kupayı kazanmak olduğunu vurgulayan Fransız yıldız, Jose Mourinho ve Didier Deschamps'ı da karşılaştırdı.

İki teknik direktörün de farklı karakterleri olduğunu söyleyen yıldız orta saha, ''Milli takımda ve Manchester United'da farklı sistemlerde oynuyorum. Bundan dolayı aynı şeyleri yapmıyorum. Mourinho ve Descamps ile farklı ilişkilerim var fakat iki çalıştırıcıdan da sürekli yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum. İkisinin de gelişimimde büyük katkıları var.'' değerlendirmesinde bulundu.

Fransa Milli Takımı’nın genç yıldızı Kylian Mbappe hakkında övgü dolu ifadeler kullanan Pogba, ''Mbappe belki de takımın en genç futbolcusu fakat saha içerisinde bunu asla yansıtmadığını söyleyebilirim. Olgun bir futbol aklı var ve bütün kupaları kaldırabilecek kadar da yetenekli. Öğrenmeye açık, hırslı ve sihirli bir futbolcu'' yorumunu yaparak 19 yaşındaki forvetin kısa süre içerisinde dünyanın en iyi oyuncusu olabileceğinin altını çizdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal