PFDK'ya Sevk Edilen Hakem Fırat Aydınus: MHK'nın Selası Okunuyor

Yardımcı hakeme küfür ettiği iddiası ile PFDK'ya sevk edilen hakem Fırat Aydınus'un daha önceki vukuatları da ortaya çıkmaya başladı. Aydınus'un bir ortamda "MHK'nın selası okunuyor" dediği iddia edildi.

09.03.2019-14:07 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-13:59) PFDK'ya Sevk Edilen Hakem Fırat Aydınus: MHK'nın Selası Okunuyor

Spor Toto Süper Lig'in tecrübeli hakemi Fırat Aydınus, 24. haftada oynanan Malatyaspor - Başakşehir karşılaşması ardından yardımcısı Yusuf Bozdoğan ile yaşadığı küfürlü tartışma sebebiyle bir defa daha spor camiasının gündemine oturdu.

Bu olayın ardından Fırat Aydınus, PFDK'ya sevk edildi. PFDK'dan 3 ay ceza çıkması halinde Ekim ayında 46 yaşına basacak tecrübeli ismin hakemlik kariyeri sona erecek. MHK da disiplin soruşturması sona erene dek Fırat Aydınus'a maç vermeyecek. Aydınus'un bu sezon vukuatları yalnızca bununla bitmiyor. Akşam gazetesine göre MHK kulislerinde konuşulan iddialar:

50 GÜNE YAKIN MAÇ VERİLMEDİ

Aydınus'un bu sezonki ilk vukuatı devre arasında Antalya'da gerçekleştirilen kampta oldu. Testler esnasında Yusuf Namoğlu döneminde görev alan MHK üyelerinin de olduğu ortamda Fırat Aydınus, "Benim koşup koşmam önemli değil. Siz benim sayemde görevdesiniz" sözlerini kullandı. Bu söylemler ardından ligin ikinci yarısındaki ilk maçı 10 Şubat'taki Göztepe - Alanyaspor maçı oldu. Bu olay dönemin başkanı Yusuf Namoğlu'nun tepkisine sebep oldu.

AYDINUS'UN TAVIRLARINDAN RAHATSIZLAR

Emekliğe hazırlanan Aydınus'un son olayı ise Yusuf Namoğlu'nun vazifeyi bırakmasına yakın zamanda meydana geldi. Hakemlerinin hazır bulunduğu bir ortamda dışarıdan duyulan sela ardından Aydınus, 'MHK'nin selası okunuyor" sözlerini kullandı. Bu söylemlerle MHK ile Fırat Aydınus arasındaki ipler bütünüyle kopma noktasına geldi.

Bazı hakemler de Aydınus'un bu tavırlarından rahatsız. Bu olaylar ardından hakemler arasında ayrışmalar daha da göze çarpmaya başladı. Yeni MHK yönetimi de meydana gelen bu olaylardan sebeple çok rahatsız.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal