Osmanlıspor’da Mustafa Reşit Akçay’la Yollar Ayrıldı!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Osmanlıspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay dönemi sona erdi.

06.11.2018-15:52 - (Son Güncelleme: 06.11.2018-15:50) Osmanlıspor’da Mustafa Reşit Akçay’la Yollar Ayrıldı!

Osmanlıspor yöneticisi Cenk Karayel, "Mustafa Reşit Akçay hocamız bize istifasını sundu. Kendisiyle bugünden itibaren yollarımız ayrıldı." dedi.

Başkent ekibinde ikinci Mustafa Reşit Akçay dönemi sona erdi. Mor sarılı ekibin yöneticisi Cenk Karayel, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Akçay ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Takımın bugün yaptığı antrenmanda altyapı hocalarının yer aldığını belirten Karayel, "Mustafa Reşit Akçay hocamız bize istifasını sundu. Artık bizimle çalışmayacağını belirtti. Kendisi böylesinin daha yararlı olacağını söyledi. Biz de istifasını kabul ettik. Bugünden itibaren Mustafa hocamızla yollarımız ayrıldı." şeklinde konuştu.

Akçay'ın kulüp adına önemli bir hoca olduğunun altını çizen Karayel, "Mustafa Reşit Akçay’la daha önce UEFA Avrupa Ligi'nde inanılmaz başarılar kazandık. Bunun için yeniden kendisine teşekkür ederim. Bu demek değildir ki önümüzdeki yıllarda yeniden bir araya gelemeyiz." ifadelerini kullandı.

Karayel, eski teknik direktörleri İrfan Buz ile görüşme gerçekleştirip gerçekleştirmedikleri sorusuna ise, "İrfan Buz gündemimizde yer almıyor. Bazı hocalarla temas halindeyiz. Takımımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Elimizde bir kadro mevcut. Bu kadroyu devre arasına dek en iyi şekilde getirebilecek hoca kimse onunla anlaşma sağlamak adına yola çıktık. Bu konuda ince eleyip sık dokuyoruz." cevabını verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal