Okan Buruk: 'Vedat Muriç Türkiye'nin En İyisi'

Medipol Başakşehir ile şampiyonluk gören teknik adam Okan Buruk, İtalya basınına Vedat Muriç ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

15.08.2020-08:53 - (Son Güncelleme: 15.08.2020-08:51) Okan Buruk: 'Vedat Muriç Türkiye'nin En İyisi'

Medipol Başakşehir’in genç teknik adamı Okan Buruk, eski futbolcusu Fenerbahçeli Vedat Muriç'in isminin Lazio ile geçmesi üzerine değerlendirmeler yaptı.

Bir zamanlar Inter formasını terleten Buruk, Lazio'nun bonuslarla 20 milyon euro teklif ettiği Vedat Muriç'i La Gazzetta dello Sport'a değerlendirdi.

'TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ'

Okan Buruk yorumunda: 'Muriç hava toplarında çok iyi ancak ana özelliği fedakarlık ruhudur. Antrenmanlarını seans bittikten sonra da sürdürür. Türkiye'de en iyisi. Birkaç yıl önce ondan çok bir şey beklemiyordum ama şu anda yaptığı işle İtalya'da zirve bir takımla yer almayı hak ediyor' ifadelerini kullandı.

'YANINDA BİRİSİYLE DAHA İYİ OLUR'

46 yaşındaki başarılı hoca açıklamalarının kalanında: '3-5-2 için uygun mu? Bence uygun. Yanında bir forvetle daha da iyi olur. Birinci ya da ikinci forvet olarak takımına destek verebilir. Sahada boşluk yaratmayı ve pozisyonu sonuçlandırmayı biliyor' şeklinde konuştu.

Okan Buruk, 2018- 2019 sezonunda Çaykur Rizespor'da Vedat Muriç ile birlikte çalıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal