Neftçi Teknik Direktörü Füzuli Memmedov: 'Çocukça Hatalarla Elendik'

Neftçi Bakü’nün hocası Füzuli Memmedov, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçında Galatasaray'a 3-1 yenilerek havlu attıkları karşılaşmanın sonrasında yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

18.09.2020-08:55 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-08:53) Neftçi Teknik Direktörü Füzuli Memmedov: 'Çocukça Hatalarla Elendik'

Neftçi Teknik Patronu Füzuli Memmedov, Galatasaray gibi güçlü rakiplerin en ufak hatayı bile affetmediğini, futbolcularının kaba ve çocukça hatalar sebebiyle yenildiğini belirtti.

'PLANIMIZ HATALARDAN FAYDANLANMAKTI BAŞARAMADIK'

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçında Galatasaray'a 3-1 yenilerek havlu attıkları karşılaşmanın sonrasında gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Memmedov, karşılaşmaya kazanmak için çıktıklarını, rakibin hatalarından faydalanarak kontratak yapmayı planladıklarını ancak başaramadıklarını aktardı.

BÖYLE HATALAR YAPMAMALIYDIK

Gol attıktan hemen sonra gol yemenin üzücü olduğunu dile getiren Memmedov, "Galatasaray düzeyindeki rakipler en ufak hatayı bile affetmiyor. Daha dikkatli ve konsantrasyonlu olmalıydık. Takımım çok uğraştı. Fakat yaptığımız yanlışlar nedeniyle kaybettik. Kaba ve çocukça hatalarımız nedeniyle mağlup olduk. Böyle hatalar yapmamalıydık." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal