NBA All-Star İlk 5’leri ve Kaptanları Belli Oldu!

Bu yıl 68.’si gerçekleştirilecek NBA All-Star karşılaşmasında Doğu ve Batı Konferanslarında ilk 5'te yer alacak oyuncular belli oldu.

25.01.2019-11:55 - (Son Güncelleme: 25.01.2019-11:54) NBA All-Star İlk 5’leri ve Kaptanları Belli Oldu!

Organizasyonun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ABD'nin Charlotte şehrindeki Spectrum Center'ın ev sahipliğinde 17 Şubat'ta düzenlenecek 68. NBA All-Star maçında takım kaptanları ve sahaya ilk 5'te çıkacak basketbolcuların belirlendiği kaydedildi.

NBA All-Star organizasyonu için en fazla oyu alan isimlerden Los Angeles Lakers'ın yıldızı LeBron James, Batı Konferansı'nın, Milwaukee Bucks'ın Nijerya asıllı Yunan yıldızı Giannis Antetokounmpo ise Doğu Konferansı'nın kaptanlığını üstlenecek.

Batı Konferansı'nda ilk 5’te yer alacak oyuncular şöyle: LeBron James (Los Angeles Lakers), Kevin Durant, Stephen Curry (Golden State Warriors), James Harden (Houston Rockets) ve Paul George (Oklahoma City Thunder).

Doğu Konferansı ilk 5’i ise şu oyunculardan oluşuyor: Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Kyrie Irving (Boston Celtics), Kemba Walker (Charlotte Hornets), Kawhi Leonard (Toronto Raptors) ve Joel Embiid (Philadelphia 76ers).

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal