Nagatomo: 'Hak Etmediğim Parayı Almam'

Galatasaray kulübünden önümüzdeki 6 ay için 1 milyon Euro ücret hakkı olan Nagatomo, yönetim ekibine haketmediğim parayı almam dedi.

05.02.2020-09:11 - (Son Güncelleme: 05.02.2020-09:04) Nagatomo: 'Hak Etmediğim Parayı Almam'
Profesyonelliği ve dürüstlüğü ile her daim Galatasaray teknik heyeti ve seyircilerin övgüsünü alan Yuto Nagatomo, herkese şok yaşatan bir kıyak yaptı. Sezon orası transfer döneminde yapılan Henry Onyekuru, Marcelo Saracchi ve Jesse Sekidika transferlerinin ardından dolan yabancı hakkı sebebiyle lisansı askıya alınan Japon sol bek, 6 ay daha mukavelesi bulunmasına karşın sarı kırmızılı takımdan bundan böyle para istemeyeceğini söyledi.

GARANTİ kontratı sebebiyle, lisansı çıkarılmasa bile 6 ay için 1 milyon Euro ücret alma hakkına sahip olan Nagatomo’nun Galatasaray ekibine, “Ben burada iki şampiyonluk yaşadım. Galatasaray ikinci evim gibi oldu. Bundan sonra oynamayacağım için tabii ki üzgünüm ancak profesyonel hayatta bunlar var. Dolayısıyla benim hakkımda alınan kararı saygıyla karşılıyorum. Ancak sadece antrenmanlara çıkıp maçlarda tribünde oturarak hak etmediğim bir parayı almak bana yakışmaz. Merak etmeyin en kısa zamanda kulüp bulacağım ve ayrılacağım” dediği söylendi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal