Mustafa Cengiz: 'TFF Başkanı İnatla Ligi Devam Ettirmek İstedi!'

Gündem ile alakalı açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, Fatih Terim'in coronavirüse yakalanmasının ardından TFF ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

25.03.2020-15:57 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-15:58) Mustafa Cengiz: 'TFF Başkanı İnatla Ligi Devam Ettirmek İstedi!'
Gündem ile alakalı açıklamalar yaparken Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim'in coronavirüs testinin pozitif çıkmasının sonrasında TFF başkanı Nihat Özdemir hakkında konuştu:

İşte Mustafa Cengiz'in sözleri şu şekilde:

"TFF ÖNCE TARAFTARLI OYNAMA KARARI VERDİ"

"İlk başta TFF başkanı Nihat Özdemir maçın seyircili oynanacağını söylemişti. Biz de 'Devlet seyircili oynatacak, biz önlemlerimizi aldık. Provokasyonlara gelmeyin. Camiaları birbirine düşürmeye çalışanlara inanmayın' dedik."

"MAÇA ÇIKMAMIZ İÇİN BİZİ FATİH HOCA İKNA ETTİ"

"Sonra ise 12 Mart perşembe günü, devletimiz seyircisiz oynatma kararı aldı. Biz şaşırdık. Hemen o akşam devletle irtibata geçtik. Bizim bilmediğimiz şeyler olduğunu gördük. Biz de seyircisiz yerine ertleme istememizin sebebi puan ve puanlar mı? Asla... Bizim zaten kalan 8 maçımızın 5'i deplasmanda... Ama biz iç saha avantajımızı kullanmak istemedik. Futbolcularımız huzursuzdu. Fatih hoca ikna etti herkesi ve biz maça çıktık."

"Fakat maalesef TFF başkanı Nihat Özdemir müthiş bir inatla, ligi seyircisiz devam ettirmek istediler. Bizden başka da kimse bunu söylemedi. Bu süreç içinde çok rahatsız olduk. Anlatmak istediğimiz şeyleri anlatamadık. Ben en son Nihat (Özdemir) beyi aradım. Bu bir sağlık sorunu, bu nedenle ertelemek istedik. 'Biz stadımızı dezenfekte ettik' dediğimizde zaten seyircili oynama kararı vardı. Nihat beyi aradığımda 'Ben Kulüpler Birliği'nden ıslak imza isterim' dedi. Ben de Mehmet Sepil'i aradım ama Sepil 4 kulübün oynamak istediğini belirtti.

Sağ olsun devletimiz, sağ olsun Cumhurbaşkanımız, var olsun bakanımız, ilgili federasyon maçları için erteleme kararını yüzlerine okudu.

Ama sonra ne oldu? Ben hala da sonucumu bilmiyorum. Ölüm de nereden gelirse gelsin... Kimsenin burnunun kanamasını da istemem."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal