Muslera'dan Selçuk İnan Ve Lugano Yorumu!

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera verdiği bir röportajda Selçun İnan ve Fenerbahçe'nin eski oyuncu Lugano hakkında konuştu.

09.04.2020-16:14 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-16:21) Muslera'dan Selçuk İnan Ve Lugano Yorumu!
Bütün ekip arkadaşlarıyla arasının iyi olduğunu fakat Selçuk İnan'ın yerinin ayrı olduğunu söyleyen Muslera "Hepsiyle anlaşıyorum ama Selçuk'un benim için yer ayrı. Beraber çok mücadele ettik, çok önemli maçlardan çıktık, çok önemli başarılara imza attık. Galatasaray'a geldiğim ilk günden beri, o da benimle aynı zamanda geldi, iyi günleri de, kötü günleri de, zor günlerde de, çok büyük başarıları da hep beraber yaşadık. Bütün arkadaşlarımla aram çok iyi ve hepsiyle çok iyi anlaşıyorum ama bu nedenle Selçuk'un yeri benim için ayrı" sözlerini söyledi.

"LUGANO DÜŞÜNMEDEN GALATASARAY'A GİT DEDİ"

Galatasaray'a gelirken Fenerbahçeli eski futbolcusu Lugano'ya danıştığını belirten Muslera, konuşmasına şöyle devam etti: "Zor bir süreçti. Lazio'yla 5 senelik bir kontrat imzalamak üzereydik ama kulüpte işler istenildiği gibi gitmedi. Bir anda Galatasaray'dan teklif aldım. Bu teklifi aldığım andan beri arayıp, konuştuğum bir oyuncu vardı; Diego Lugano. Eskiden Fenerbahçe'de oynuyordu. Uruguay Milli Takımının kaptanıydı kendisi. Hemen onu aradım ve kendisine anlattım, danıştım. O da, "Eğer böyle bir şey ciddiyse hiç düşünmeden Galatasaray'a gitmelisin, kesinlikle İstanbul'da olmalısın ve Galatasaray'da oynamalısın" dedi. Ben de hiç düşünmeden teklifi kabul ettim."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal