Mikel Arteta Tamamen İyileşti!

Yeni tip coronavirüse (Covid-19) salgınına yakalanan İngiltere Premier Lig temsilcisi Arsenal'ın Teknik Direktörü Mikel Arteta, hastalığı tamamen geçirdiğini açıkladı.

10.04.2020-18:01 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-17:57) Mikel Arteta Tamamen İyileşti!

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, BBC'ye verdiği demeçte, coronavirüsün yaşattığı zorlukların herkesi vurduğunu ifade ederek, "Ailem, akrabalarım ve tanıdığım birçok insan bu karmaşık durumla mücadele etmeye çalışıyor." şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz ay coronavirüse yakalandığını yineleyen 38 yaşındaki İspanyol teknik patron, "Şimdi tamamen iyileştim, kendimi çok iyi hissediyorum." değerlendirmesini yaptı.

Eşine ve başka bir kişiye daha coronavirüsü bulaştırdığını ifade eden Arteta, onların da süreci atlattığını ve son durumlarının iyi olduğunu konuşmalarına ekledi.

HASTALIK SÜRECİNİ ANLATMIŞTI

Virüsü kapma süreciyle alakalı açıklama yapan İspanyol teknik adam, ''Olimpiakos başkanına temasımız nedeniyle virüse maruz kalabileceğimiz yönünde kulüpten bir telefon geldi. Sonrasında bazı belirtiler yaşamaya, içimde bir şeyler hissetmeye başladım'' şeklinde konuştu.

Semptomları hissettikten sonra yaptıklarını anlatan Arteta, ''Bir sonraki gün Manchester City ile maçımız vardı. Hemen doktoru aradım. Sonra kulüpten bazı kişilerle toplantı yaptık. Semptomları hissettiğimi ve herkesle iletişime geçmemiz gerektiğini söyledim. Hızlı bir şekilde karar vermemiz gerektiğini söyledim'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal