Merih Demiral'dan İlginç Ronaldo Anısı
Serie A devi Juventus’ta top koşturan Merih Demiral, Cristiano Ronaldo ile antrenmana giderken yaşadığı bir anıyı açıkladı.
20 Mayıs 2020 Çarşamba 12:08 - (Güncellendi: 20 Mayıs 2020 Çarşamba 12:10)

Merih Demiral'dan İlginç Ronaldo Anısı
Geçen gün reklam yüzü olduğu bir markanın sosyal medya üzerinden canlı yayınına konuk olan Juventuslu milli futbolcu Merih Demiral, samimi açıklamalar yaptı.
Juventus'ta yakın arkadaşlarından biri olduğu bilinen Cristiano Ronaldo ile alakalı anısını aktaran Demiral, izleyenleri de güldürdü.
'SERT BİR TAVIR TAKINMIŞTIM, MEĞER RONALDO'YMUŞ'
Demiral, ''Bir gün antrenmana giderken arkadan bir araba rahatsız edecek tavırda selektör yaptı. Türkiye'de bu hareketler çok yanlış anlaşıldığı için çok şaşırdım. İleride ışıklarda durduk. Camı bir indirdi, içinde Ronaldo vardı. Sert bir tavır takınmıştım, onu görünce ne yapacağımı şaşırdım. Hala şakasını yapıyorum.'' şeklinde konuştu.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR