Max Kruse: "Fenerbahçe'yi İyi Yerlere Getireceğim"

Spor Toto Süper Lig'de sezona iddialı başlamak isteyen Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Max Kruse, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

26.07.2019-08:36 - (Son Güncelleme: 26.07.2019-08:33) Max Kruse: "Fenerbahçe'yi İyi Yerlere Getireceğim"

Fenerbahçe'yi taşıyacağım

Almanya dışında bir yerde oynamadım. Türkiye Ligi'nin de o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Yok öyle bir çekingem. Fenerbahçe'yi iyi yerlere getireceğimi düşünüyorum.

Liverpool'dan teklif aldım ama reddettim

Gazetelerde benimle ilgili birçok haber görüyorsunuz bunların hepsi doğru değil. Benimle birçok irtibat kuruldu, başka teklifler de aldım. Liverpool da bunlardan bir tanesiydi ama Fenerbahçe'yi tercih etmemin nedeni burada iyi olacağımı hissetmemdi. Çok mutluyum. Nuri Şahin ve Tolgay Arslan ile Fenerbahçe'ye gelmeden önce konuştum. Alman ekolünden gelen oyuncuların olması avantaj. Fakat takım olarak bütün olması lazım. Bireysel hedef benim için önemli değil. Önemli olan takımımızın başarısı. Takımda şu anda olumlu takım ruhu olduğuna inanıyorum.

Türkiye'nin en büyüğü Fenerbahçe

Yetenekli oyunculara sahibiz. Birlikte çalışmamız gerekiyor. Bu hazırlık kampını iyi geçirmemiz gerekiyor. Türkiye'nin en büyük takımında oynuyorsunuz. Bu baskı her zaman üzerinizde olacaktır. Şampiyon olup en iyisini yapıp bu baskıyı atlatmanız gerekiyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal