Manchester United'ın Sancho Planı!

Manchester United Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Borussia Dortmund'un 20 yaşındaki genç futbolcusu Jadon Sancho'yu kadroda görmek istediğini belirtti.

07.04.2020-11:06 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-11:04) Manchester United'ın Sancho Planı!

İngiliz kulübü Manchester United, yaz transfer sezonunda Borussia Dortmund'un 20 yaşındaki kanat oyuncusu Jadon Sancho'yu kadrosuna katmayı planlıyor.

Kırmızı Şeytanların teknik patronu Ole Gunnar Solskjaer, İngiliz futbolcuyu takımına katmak için bütün olanakları kullanacak. İngiliz basınının yaptığı haberlere göre, Solskjaer'in Manchester United takımında yapmayı planladığı devrimin en önemli parçalarından biri olan Jadon Sancho.

Kırmızı Şeytanların'ın bu transfer için Alman ekibine 100 milyon Euro’nun üzerinde bir bonservis önerecek. Bu transfer için tek problem ise Jadon Sancho. İngiliz basınına göre, Jadon Sancho, Şampiyonlar Ligi vizesi alamazsa Manchester United'a olumsuz cevap verecek.

Bu sezon Borussia Dortmund forması altında bütün kategorilerde 35 karşılaşmaya çıkan Sancho, 17 gol, 19 asistlik etkileyici bir katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal