Loris Karius Beşiktaş'tan Gidecek

İngiliz haberleri, Beşiktaş'ın sene sonunda kiralık mukavelesi bitecek Karius'un satın olma opsiyonunu kullanamayacağını ve file bekçisinin sezon sonu Liverpool'a döneceğini yazdı.

06.01.2020-14:54 - (Son Güncelleme: 06.01.2020-14:54) Loris Karius Beşiktaş'tan Gidecek
Beşiktaş'ın sezon sonunda iki senelik kiralık mukavelesi bitecek olan Alman kaleci Karius'un Liverpool'a geri gitme olasılığının çok fazla olmasıyla gündeme geldi.

"Beşiktaş Karius'u Satın Alamaz"

İngiliz basınından Mirror'un yayımladığı haberde Beşiktaş'ın maddi konuda yaşadığı sıkıntıları belirtirken Karius'un sözleşmesindeki satın alma opsiyonu gündeme getirildi. 8 milyon euro ücretli satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Beşiktaş'ın bu ücreti veremeyeceğini ve Karius'un gelecek sezon Liverpool'a gitmek mecburiyetinde olacağı söylendi.

İki takımın yeni bir sözleşme imzalama ihtimali olduğuda belirtilirken, burada en önemli şeyin Karius'un siyah beyazlı formayı giymek isteyip istemediği olduğu söylendi.

Diğer yandan Liverpool'un ise 2021 senesinde sözleşmesi sona erecek olan Karius için 4 sezon önce gerçekleştirdiği 4.7 milyonluk yatırımının karlı olarak geri dönmesini istediği yazıldı. Liverpool'un aynı Ryan Kent'i Rangers'a önce kiralık olarak gönderip sında 7 milyon ücret karşılığı satmasındaki taktiği uygulamak istediği fakat sene sonunda bu konunun kesinleşeceği belirtildi.

26 yaşındaki Alman kaleci Loris Karius, Beşiktaş'ta 2018'den bu zamana kadar 57 karşılaşmada görev aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal