Liverpool, Abdülkadir Ömür'e Transfer Teklifi Yaptı! İşte Liverpool'un Şaşırtan Teklifi!

Liverpool'un transfer gündeminde olan Abdülkadir Ömür için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

19.07.2019-12:19 - (Son Güncelleme: 19.07.2019-12:13) Liverpool, Abdülkadir Ömür'e Transfer Teklifi Yaptı! İşte Liverpool'un Şaşırtan Teklifi!

Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir Ömür'e teklif yağıyor. En son Napoli'nin istediği genç yıldıza bu seferki teklif İngiliz devi Liverpool'dan geldi. Birçok kulübün radarında olan Abdülkadir'i bir an önce kapmak isteyen Liverpool, Trabzonspor'a ilginç bir teklif sundu.

Liverpool, Abdülkadir'in bonservisini bir an önce alıp, oyuncuyu tekrar Trabzonspor'a 1 sene kiralaayacak. Abdülkadir'in henüz milli takım forması giymemiş olması nedeniyle İngiltere Futbol Fedarasyonu kuralları gereği çalışma izni verilemiyor. İngiltere liginde herhangi bir takıma transfer olmak için, oyuncunun ülkesi için en az 1 kere milli maça çıkması gerekiyor.

"ABDÜLKADİR ÖMÜR İÇİN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR"

Trabzonspor'un transfer çalışmalarına da değinen Güven, şöyle konuştu:

"Şu anda transferler konusunda süreç devam ediyor transfer komitemiz çok yoğun çalışıyor, gerektiğinde başkanımız açıklamalar yapıyor, bu konuda başkanımızın açıklamalarını dinliyor olacağız. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür içinde karşılıklı görüşmeler devam ediyor. Başkanımız bizzat takip ediyor, gerektiğinde başkanımız açıklama yapacak. Şu anda yeni bir gelişme yok."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal