Lemina’dan Galatasaray’a Feda!

Galatasaray, Mario Lemina ile anlaşma sağladı. Tecrübeli orta saha maaşında 850 bin euro kesinti yapılmasına onay verdi.

15.08.2020-12:14 - (Son Güncelleme: 15.08.2020-12:12) Lemina’dan Galatasaray’a Feda!

Geçen sezon İngiltere’nin Southampton Takımı’ndan kiralanan Mario Lemina için tekrardan devreye giren Galatasaray, bu transferi sonlandırmak üzere.

CÜMBOM OYUNCUYLA EL SIKIŞTI

Yapılan haberlere göre; Teknik adam Fatih Terim’in özellikle yeniden transfer edilmesini istediği Gabonlu futbolcunun menajeriyle bir süredir iletişim durumunda olan Cengiz yönetimi, futbolcu tarafıyla anlaşma sağladı.

İNDİRİM YAPMIŞTI, TEKRAR YAPMASI İSTENDİ

Geçen seme maç başı ve primler hariç garanti 2 milyon 50 bin euro senelik ücret alan Lemina, koronavirüs salgını döneminde maaşında yüzde 15 indirim yapılmasına tamam demişti. Pandeminin getirdiği olumsuz ekonomik tablo karşısında aynı parayı Lemina’ya ödeyemeyeceklerini aktaran Galatasaray yönetimi, indirim istedi. Galatasaray’ın kendisine olan ilgisini yanıtsız bırakmayan 27 yaşındaki futbolcu, senelik maaşında 850 bin euro gibi ciddi bir indirim yapılmasına onay verdi.

YENİ MAAŞI BELLİ OLDU

Sakatlıklar sebebiyle Lemina’nın yüzde 100’ünü bir türlü sergileyemediğini düşünen Galatasaray Yönetimi, futbolcunun maaşını senelik garanti 1.2 milyon euro seviyelerine indirirken, başarı ve maç başı primlerini yükseltti.

KULÜBÜYLE MASAYA OTURULACAK

İngiliz kulübüne geçen seme kiralık ücret olarak 1 milyon euro veren sarı- kırmızılıların tekrardan kiralama bedeli hususumda Southampton yöneticileriyle iletişim halinde oldukları ve bu transferin gelecek hafta kesinlik kazanacağı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal