Kolombiya'ya Muhteşem Karşılama!

Rusya'da gerçekleşen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda son 16 turunda İngiltere'ye elenen ve ülkeye döüş yapan Kolombiya Milli Takımı’nı, havalalanında binlerce Kolombiyalı taraftar müthiş bir çoşkuyla karşıladı.

06.07.2018-10:34 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-10:32) Kolombiya'ya Muhteşem Karşılama!

Dünya Kupası yolculuğu öncesi Kolombiya Milli Takımı'nı Rusya'ya, başkent Bogota'daki El Campin Stadyumu'nda gerçekleştirilen son antrenmanla uğurlayan yaklaşık 30 bin Kolombiyalı, oyuncular ve teknik kadroyu şampiyona dönüşünde de yalnız bırakmadı.

Kolombiyalı taraftarlar, oyuncu ve teknik ekibi taşıyan otobüse El Dorado Havalimanı'ndan, törenin yapıldığı stada kadar eşlik etti. Gösterilen yoğun ilgi sebebiyle takım otobüsü El Campin'e gecikmeli olarak ulaştı. Binlerce Kolombiyalı aşırı ilgi dolayısıyla stadyuma giremedi.

Taraftarın en çok ilgi gösterdiği isimlerden biri olan Teknik Direktör Jose Pekerman stadyumda bir konuşma yaptı. Deneyimli teknik adam konuşmasında, Kolombiyalıların, elenmelerine karşın büyük bir karşılama hazırlamasının "gerçekten etkileyici" olduğunu vurguladı.

Kolombiya, son 16 turunda İngiltere ile karşılaşmış, normal süresi ve uzatma devreleri 1-1'lik eşitlikle biten maçta rakibine penaltı atışlarında 4-3 yenilerek Dünya Kupası’na veda etmişti.





Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal