Kerr: 'Michael Jordan'ın Bana Yumruk Atması, İlişkimizi Güçlendirdi'

Golden State Warriors hocası Steve Kerr, her şeyi Chicago Bulls süperstarı Michael Jordan'a neden borçlu olduğunu söyledi.

24.04.2020-13:25 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-13:18) Kerr: 'Michael Jordan'ın Bana Yumruk Atması, İlişkimizi Güçlendirdi'
Jordan'ın en ünlü öykülerinden bir tanesi olan, eski ekip arkadaşı Kerr'ü bir idman karşılaşmasında yumruklaması üzerineydi.

Fakat Kerr, bu olayın muhabbetlerine zarar vermekten çok, daha çok güçlendirdiğini ve Michael'ın o olayın ardından kendisine daha fazla saygı duyduğunu ve saha içersinde ve dışında daha iyi ilişki kurduklarını anlattı:

"İlişkimize kesinlikle yardımcı olduğunu söyleyebilirim ve bu kulağa gerçekten garip gelebilir, bunu kimseye tavsiye etmem tabii ki. Bence bu durum, rekabet kapsamı ve geçmişteki antrenmanların ne kadar hararetli geçtiği bağlamında değerlendirilmeli. Bana kalırsa artık oyuncularımızı korumak açısından daha akıllıyız. Demek istediğim, antrenmanlar o zamanlar çok hararetliydi ve bu, Michael'ın oyunumuz için bir standart belirlemesinde büyük bir rol oynuyordu. Ben onun testini geçtiğimi düşünüyorum, bana sonrasında daha da güvenmişti."

"Belki ligdeki beşinci ya da altıncı senemdeydim. Oradan oraya atılıyordum ve ortalama bir oyuncuydum. Michael Jordan ile oynamak, kariyerimin tüm seyrini değiştirdi. Şampiyonluk takımlarında oynayabiliyordum, ismimi yayabilmiştim, televizyon, yayıncılık, yönetim ve koçluk işlerinde yükselebilmiştim. Ve insanların bu işlerde bana yer vermeisnin sebebi Michael Jordan'ın yanında oynamamdır. Her şeyi ona borçluyum."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal