Juventus’un Portekizli Yıldızı Cristiano Ronaldo’dan, Lionel Messi’ye Çağrı

İtalyan basınına röportaj veren Juventus’un Potekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, verdiği röportajında Messi ve eski takımı Real Madrid hakkında açıklamalarda bulundu. Ronaldo, Messi ile ilgili gelen soruya ise “Messi beni özlüyordur” cevabını verdi.

10.12.2018-14:44 - (Son Güncelleme: 10.12.2018-14:59) Juventus’un Portekizli Yıldızı Cristiano Ronaldo’dan, Lionel Messi’ye Çağrı

“Messi'yi özlüyor musun” sorusuna ilişkin konuşan Portekizli yıldız oyuncu, Messi'nin kendisini özlediğini düşündüğünü belirtti:

"Hayır, belki o beni özlüyordur. Ben farklı ülkelerde oynarken o hep oradaydı. Belki de benim ona ihtiyaç duyduğumdan çok o bana ihtiyaç duyuyordur. Buraya gelmesini isterim. Benim gibi meydan okuyabilir ama orada mutluysa saygı duyarım."

Cristiano Ronaldo Röportajında, Juventus'daki ortamın Real Madrid'deki ortama göre çok farklı olduğunu belirtti:

"İsim vermek uygun olmaz ama şimdiye kadar oynadığım en iyi takım arkadaşlarım buradakiler diyebilirim. Başka yerlerde bazıları kendilerini diğerlerinden büyük görüyor ama burada herkes aynı seviyede. Juventus, Real'den çok farklı. Buradaki aile ortamı daha fazla."

“Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'le eşleşmek ister miydin” Portekizli yıldız,  sorusuna ise şöyle cevap verdi:

"Fark etmez. Geçmiş, geçmişte kaldı. Şimdi Juventus için kazanmak ve bu renkleri savunmak istiyorum, gerisinin bir önemi yok. Real Madrid’e karşı oynarsam, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım."

Eski takım arkadaşlarının Juventus'a olası transferleriyle ilgili sorulan soru üzerine yıldız oyuncu şunları söyledi:

"James, Bale ve Asensio hakkında yazılanları görüyorum ama Juventus'un başka oyunculara ihtiyacı yok. Tabii gelecekte ne olur bilmiyorum. Marcelo güçlü bir oyuncu. Kapılarımızı iyi oyunculara açıyoruz."

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal