Juventus İtalya’dan Giden Futbolcuların Üzerini Çizdi

Juventus’un futbolcusu Douglas Costa'nın kız arkadaşıyla sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflar yüzünden başı yanabilir.

27.03.2020-14:37 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-14:34) Juventus İtalya’dan Giden Futbolcuların Üzerini Çizdi

Juventus Başkanı Ünlü iş adamı Andrea Agnelli, coronavirüs salgınının başladığı ilk zamanlarda şahsi uçaklarıyla ailelerinin yanına dönen futbolcularına özel jet yollamış ve onların Torino’ya gelmelerini istemişti. Fakat Gonzalo Higuain, Miralem Pijanic, Sami Khedira ve Douglas Costa, İtalya’ya seçimini gelmemekten yana kullandı. Bu futbolculardan özellikle Brezilyalı oyuncu Costa’nın kız arkadaşı Nathalia Felix ile gece geç saatlere kadar zaman geçirmesi, İtalyan başkanın dikkatini çekti.

Mirror’ın yaptığı habere göre, takımda durarak sadakat sergileyen futbolculardan Paulo Dybala’nın 9 milyon Euro’luk yeni anlaşma jesti yapılması tahmin ediliyor. 5 senelik kontrat sunulacak ve Dybala’nın takımın liderliği yapması istenecek. Costa gibi futbolcuların ise takımdaki günlerinin uzun olmadığını söyleniyor. Futbolcunun düşük ücretine rağmen uzun sakatlık geçmişi de yaz sezonundaki satışını zora sokabilir. Juventus’un İtalya’ya gelmeyen Higuain, Costa, Pjanic ve Khedira’nın hareketlerinden büyük hayal kırıklığı yaşadığı vurgulanıyor.

80 binden fazla coronavirüs olayı yaşanan İtalya’da bu zamana kadar 8215 kişi hayatını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal