Juan Pablo Pino: 'Gençler Falcao Gibi Futbolcuları Örnek Alsın’

Eski Galatasaray’lı futbolcu Juan Pablo Pino bir dizi açıklamalarda bulundu.

06.04.2020-15:21 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-15:18) Juan Pablo Pino: 'Gençler Falcao Gibi Futbolcuları Örnek Alsın’

Bir zamanlar Galatasaray'da da oynayan Kolombiyalı futbolcu Juan Pablo Pino itiraflarda bulundu. WinSports'a açıklama yapan Pino Monaco'ya kadar geldikten sonra kendi hataları nedeniyle daha büyük kulüplerde oynama şansını kaçırdığını ifade ederek itiraflarda bulundu. Pino konuşmasında, "19 yaşında Monaco'da oynayacak kadar iyi seviyeye çıktım. Eğer yeterince profesyonel olsaydım oynadığımdan daha büyük takımlarda oynayabileceğimi düşünüyorum. Disiplinsiz hareketler yaptığımı kabul ediyorum." dedi.

Birçok takımın kendisini disiplinsiz tavırları sebebiyle reddettiğini bildiğini açıklayan Kolombiyalı, geç olsa da hatalarından döndüğünü ifade etti.

Milli Takımına da daha çok katkı sağlayabileceği dönemlerin olduğunu söyleyen 33 yaşındaki Pino, "Birlikte oynadığım oyuncuları gördüğümde güzel bir nostalji yaşıyorum. Şu anda Milli Takımımızda Falcao gibi iyi şeyler yapan oyuncular var ve gençlerin onun gibileri örnek alması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Galatasaray'a Monaco'dan transfer olan Juan Pablo Pino, sarı-kırmızılı takımdan sonra Al-Nasr'a gitmiş ve sonra tekrar Türkiye'de Mersin İdman Yurdu'nda oynamıştı. Daha sonradan ülkemizden giden 33 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu sırasıyla Olympiakos, Independiente Medellin, Bastia, Universitario, Arema, Barito Putera'da formaları giydi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal