Josef De Souza: 'Dönmek İstiyorum'

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Josef de Souza, sarı-lacivertli kulüple alakalı açıklamalar yaptı. Brezilyalı yıldız hayallerinde Türkiye'ye geri dönmenin olduğunu belirtti.

04.04.2020-08:50 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-08:38) Josef De Souza: 'Dönmek İstiyorum'

Josef de Souza, Türkiye'de asla unutamadığı karşılaşma için; "Benim için özel, unutulmayacak maç; Galatasaray deplasmanıydı kesinlikle. Son dakikada attığım golle o maçtan galibiyetle ayrılmayı başarmıştık. O günden sonra Fenerbahçe ne içeride ne dışarıda yanılmıyorsam bir daha Galatasaray'ı yenmeyi başaramadı. Bu, o golü benim için daha da özel kılıyor. Benim için özel maç, Galatasaray maçıydı." şeklinde konuştu.

‘TÜRKİYE’DE ATMOSFERİ BİR KEZ DAHA HİSSETMEK İSTİYORUM’

Josef de Souza, kariyer planlarına dair; "Kulübümle 1.5 yıl daha kontratım var, tamamlamak istiyorum. Bitiminde yönetimle oturup konuşacağız. Kalpten dileğim, Türkiye'ye dönmek. O atmosferi bir kez daha hissetmek istiyorum. Türkiye'ye dönüp eksiği tamamlamak istiyorum, kupa kazanmak istiyorum. Türk futbolunun tarihinde kupa kazanarak yer etmek istiyorum." diye belirtti.

Süper Lig'deki yaşanan sezonu hakkında konuşan Brezilyalı yıldız; "Bu sezon Trabzonspor ve Başakşehir daha önde gözüktüler. Galatasaray son dönemde iyi bir dönem geçiriyor. Bu güçlü takımlar, kazanmaya başladılar mı onları durdurmak zor olur. Fenerbahçe de tam tersi, sıkıntılı bir dönemin içindeydi." şeklinde değerlendirdi.

31 yaşındaki Brezilyalı orta saha cümlelerine şu şekilde devam etti; "Umarım en kısa zamanda Fenerbahçe tekrar maçlar kazanmaya başlar. Çünkü taraftarların Fenerbahçe'ye ne kadar sevgi duyduğunu hepimiz biliyoruz. Onların hak ettiği, kupalar için oynayan Fenerbahçe'yi görmek."

Tecrübeli orta saha Souza, yapılacak tekliflere açık olduğunu; "Fenerbahçe'yi çok seviyorum, evet. Ama ben bir profesyonelim ve hiçbir kulübe kapıyı kapatamam. Başka bir takım teklifle gelirse ve Fenerbahçe beni istemiyorsa, mutlaka görüşür, konuşurum." cümleleriyle ifade etti.

Josef de Souza, 2015-2018 yılları içinde sarı-lacivertli takımda oynamıştı. Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe kulübü ile Süper Lig'de 96 karşılaşmaya çıktı ve 10 gol- 5 asistlik bir performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal