Jose Sosa: Trabzonspor'da Kaptanlık Yapıyor Olmak Gerçekten Büyük Bir Gurur

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Jose Sosa kulüp dergisine açıklamalarda bulundu.

13.01.2020-17:11 - (Son Güncelleme: 13.01.2020-17:07) Jose Sosa: Trabzonspor'da Kaptanlık Yapıyor Olmak Gerçekten Büyük Bir Gurur

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Jose Sosa kulüp dergisine açıklamalarda bulundu.
Bordo mavili takımın Arjantinli yıldız futbolcusu Sosa, Trabzonspor’da yapmış olduğu kaptanlık görevi hakkında açıklamalarda bulundu.


"Saha içinde ve dışında sözden ziyade işi eyleme döken ve bunu yaparak gösteren bir kaptan olmaya çalışıyorum. Umuyorum bunda da başarılıyımdır. Çünkü böyle bir şehirde ve böyle takımda kaptanlık yapıyor olmak gerçekten büyük bir gurur. Aynı zamanda çok büyük bir sorumluluk. Bu gururu yaşamak için ilk önce bu sorumluluğun altından kalkmanız gerekiyor. İnsanların sizlerden beklentilerine karşılık vermeniz gerekiyor. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum."

"Futbolun içinde olduğum, oynadığım sürece her zaman hayallerim ve hedeflerim oldu. Genelde önüme büyük hedefler koydum. Artık kariyerimin son dönemine giriyorum ve bu gerçekle de yüzleşmek durumundayım. Dolayısıyla son zamanların tadını çıkarmaya çalışıyorum. Çok şanslıyım ki içinde bulunduğum takımla büyük hayallerimiz var ve bu hayallerimizi gerçekleştirebilecek güçteyiz. Bu nedenle ayrıca kendimi heyecanlı hissediyorum."

"En başından beri futbolun içinde kalmayı planladım. Belki menajerlik olabilir. Genç yaştan itibaren bir oyuncunun yanında yer alıp, gelişimine katkı sağlayabilirim. Bazen sportif direktör, bazen de teknik adam olmayı istiyorum. İlk zamanlar teknik adamlık yapmayı aklımdan bile geçirmedim ama şimdilerde bunun olabileceğini de hissediyorum. Hala tam olarak kararımı vermedim. Tek bildiğim, bir şekilde futbolun içerisinde yer alacağımdır." İfadelerinde bulundu.

 

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal