Jody Lukoki Trabzonspor’un Radarında

Sezon arasında Trabzonspor’un yakından takip ettiği Jody Lukoki aşkı devam ediyor. Ludoogorets ile kontratını fesh eden 27 yaşındaki futbolcunun menajeri transfere dair açıklama yaptı.

03.04.2020-12:47 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-12:45) Jody Lukoki Trabzonspor’un Radarında

Süper Lig durdurulmadan önce lider olan Trabzonspor, çok beklediği şampiyonluğu kazanırsa transferde de eli rahatlayacak. Çünkü pek çok oyuncu, Şampiyonlar Ligi etmenine göre seçimlerini yapıyor, Avrupa’nın en prestijli turnuvasına giden takımlar transferde bir adım öne geçiyor. Jody Lukoki de bu futbolculardan biri. Sezon arasında bordo-mavililerin yakından takip ettiği 27 yaşındaki yıldız futbolcu tekrardan gündeme geldi. Bulgaristan kulübü Ludogorets ile geçtiğimiz zamanlarda kontratını sonlandıran Kongolu futbolcunun menajeri, açıklamasında Trabzonspor’un hala istediğini gösterdi.

Bulgar medyasına açıklamalarda bulunan menajer Johan Hansma, “Tüm herkes gibi salgının geçmesini bekliyoruz. Bir yandan da gelecek planları yapıyoruz. Lukoki, Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak bir takımda kariyerini sürdürmek istiyor. Pek çok teklif var ancak en ciddi olanı şimdilik Trabzonspor’dan diyebilirim” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal