Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

İşte İbrahimovic'in Yeni Takımı

Manchester United'ın İsveçli golcüsü Ibrahimovic'in MLS ekibi Los Angeles Galaxy'e transferinin yakın olduğu iddia edildi.

29.01.2018-13:01 - (Son Güncelleme: 29.01.2018-12:54) İşte İbrahimovic'in Yeni Takımı

Bir dönem Beşiktaş'ın da ilgilendiği iddia edilen Manchester United'ın yıldızı Zlatan Ibrahimovic, ABD yolunda... Geçen sezon sonunda sakatlık geçiren ve uzun süre sahalardan uzak kalan Zlatan Ibrahimovic, kariyerini ABD'de sürdürmeye hazırlanıyor.

ESPN'de yer alan haberde; Zlatan Ibrahimovic'in, MLS ekibi Los Angeles Galaxy ile anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

EN ÇOK KAZANAN OLACAK

İsveçli golcünün, transfer olması durumunda 8 milyon dolar ile MLS'te en çok kazanan oyuncu olabileceği kaydedildi.

Manchester United ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 36 yaşındaki Ibrahimovic, bu sezon 7 maçta 1 gol attı.

"ZLATAN DA BİLİYOR"

Manchester United'ın menajeri Mourinho, Ibrahimovic hakkında "Zlatan da bunu biliyor. Artık üst seviyede mücadele edeceği günlerin sonuna geldi ancak bir kez daha savaşmak ve kariyerini en üst seviyede bitirmek istiyor, orası da Manchester United" açıklamasını yapmıştı.

İBRAHİMOVİÇ KİMDİR?

3 Ekim 1981, Bosna-Hersek asıllı İsveçli futbolcu ve İsveç Millî Futbol Takımı kaptanıdır. Şu anda Ligue 1 ekiplerinden Paris-Saint Germain'de forma giymektedir.

Ibrahimovic, kariyerine 1990'lı yılların sonlarında Malmö FF'de başladı. Ronald Koeman'in isteğiyle Ajax'a imza attı. 2004'te, 16 milyon €'ya Juventus'a transfer oldu. Serie A'da ün kazandı ve David Trézéguet ile iyi bir ikili oldu. 2006'da, Juventus'un ezeli rakibi Inter'e transfer oldu. 2007 ve 2009 yıllarında Avrupa'da yılın kadrosuna seçildi. 2008–09 sezonunda gol kralı oldu. 2009 yazında Barcelona'ya transfer olan Ibrahimovic, sonraki sezon Milan'a geçti. Milan'ın ekonomik bunalımları nedeniyle transfer listesine koyduğu Ibrahimovic, 2012 yaz transfer döneminde Fransa ekiplerinden Paris Saint-Germain ile yıllık 14 milyon avroya anlaştı. Milan kulübü, bu transferden 20 milyon € gelir elde etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;