İşte Gomis’in Dünya Kupası’ndaki Favorisi!

Geçtiğimiz sezon transfer olduğu Galatasaray’da şampiyonluk ve gol krallığı sevinçleri yaşayan Bafetimbi Gomis, Dünya Kupası’ndaki favorisini açıkladı.

27.06.2018-14:27 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-14:27) İşte Gomis’in Dünya Kupası’ndaki Favorisi!

2017-2018 sezonunda en çok gol atan yabancı futbolcu rekorunu kırarak gol krallığına ulaşan Galatasaray'ın Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis, Göztepe maçında attığı ve şampiyonluğu getiren golünü unutamadığını söyledi.

Bir sponsor firmanın organizasyonuna katılan ve burada açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, Rusya’da düzenlenen Dünya Kupası'nı da yakından takip ettiğini söyledi. Fransız yıldız, Dünya Kupası'nda Musleralı Uruguay'ı favori olarak gördüğünü açıkladı.

“KARİYERİMDEKİ EN ÖZEL GOLÜMÜ GÖZTEPE’YE ATTIM”

Tecrübeli forvet, “Kariyerimdeki en özel golümü geçtiğimiz sezonun son karşılaşmasında attım. O gol sayesinde şampiyonluğu kazandık ve 30 milyon Galatasaraylı büyük bir sevinç yaşadı. Bu gol benim için çok özeldi. İlk şampiyonluğumu bu gol sayesinde yaşadım” şeklinde konuştu.

2018 FIFA Dünya Kupası’nda Fransa ve Senegal’i desteklediğini belirten Gomis, “Favori takımım; Uruguay” dedi.

"MUSLERA MUHTEŞEM BİR PERFORMANS SERGİLİYOR”

Takım arkadaşlarının Dünya Kupası'ndaki karşılaşmalarını da yakından takip ettiğini vurgulayan deneyimli santrfor, “Belhanda ve Nagatomo’yu da yakından takip ettim fakat en çok Muslera’yı beğendim. 3 karşılaşmada da gol yemedi onu kutluyorum, muhteşem bir performans sergiliyor” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Fransız yıldız, Dünya Kupası’nda en çok Almanya ve Arjantin milli takım formalarını beğendiğini de sözlerine ekledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal