Fenerbahçe Rotayı Fransız Yıldıza Çevirdi! İlk Görüşmeler Olumlu

Yeni teknik direktörü Phillip Cocu’nun raporu doğrultusunda orta saha arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, rotayı Fransa’ya çevirdi.

27.06.2018-14:14 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-14:11) Fenerbahçe Rotayı Fransız Yıldıza Çevirdi! İlk Görüşmeler Olumlu

Yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Fenerbahçe, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Guingamp forması giyen 27 yaşındaki Clement Grenier'in peşine düştü.

Fransa'nın en prestijli spor gazetelerinden L'Equipe'in haberine göre Fenerbahçe, orta sahanın ortasında forma giyen Fransız futbolcu Grenier için teklifte bulundu.

İLK TEKLİF 3 MİLYON EURO

Haberde, Fenerbahçe, Newcastle United, Everton, Rennes, Fulham ve Milan’ın 27 yaşındaki oyuncu için girişimde bulunduğu belirtilirken Fenerbahçe’nin 3 milyon euroluk teklifle Guingamp yöneticilerinin kapısını çaldığına yer verildi.

5 KEZ MİLLİ TAKIM FORMASINI GİYDİ

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Olimpik Lyon'dan Guingamp'a transfer olan Clement Grenier, Guingamp formasıyla 17 karşılaşmada 5 gol 4 asistlik bir performans ortaya koydu. 27 yaşındaki oyuncu, 5 kez de Fransa Milli Takım forması giydi.

GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ

Sarı lacivertlilerin sportif direktörü Comollı'nin hem Guingamp kulübü, hem de futbolcunun menajeri ile temas kurduğu ve ilk görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal