İrfan Can Kahveci'nin Paylaşımı Twitter'da Gündem Oldu!

Başakşehir'in ve milli takımın oyuncusu İrfan Can Kahveci, Twitter'da ilgi çeken bir paylaşımda bulundu. 24 yaşındaki yıldız bir Twitter kullanıcısının yazdığı tweete cevap verince paylaşım büyük etkileşim aldı.

28.03.2020-16:16 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-16:16) İrfan Can Kahveci'nin Paylaşımı Twitter'da Gündem Oldu!

Coronavirüs salgını sebebiyle futbolcular idmanlarını evlerinde yapmak ve daha fazla zaman geçirmek zorundalar. Bir şekilde bu durum sosyal medyaya da yansıyor. Son olarak gündeme oturan oyunculardan bir taneside İrfan Can Kahveci oldu.

Başakşehir'in ve milli ekibin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, @naberneyaptin adlı twitter kullanıcısının kendisi hakkında attığı, "İrfan Can, tuvalet kağıdına vurur gibi yapip yana çekiyordur." tweetine cevap verdi. 24 yaşındaki yetenekli oyuncu kendi hesabından, "Ne yapalım özledik peçeteyle yapıyoruz artık evde." dedi.

Atılan bu tweet kısa zaman içersinde büyük etkileşim aldı. 169 retweet ve 2 bin 100 beğeniye kısa sürede ulaştı. İrfan Can'ın bu cevabına gelen mesajlar da çok fazla oldu.

İrfan Can Kahveci

İşte o yanıtlardan bir kaç tanesi...

@erdalvahd: Yarıldım gülmekten ahahah

@Tottibattu: Hurşit Meriç sağolsun. İkiside her seferinde yediriyor.

@leftstoper: rtlenir bu

@anlsnav: Fenerbahçe'ye transfer olursan bir yıllık tuvalet kağıdı ihtiyacını karşılarız.

@Onur_Dinar: Allahına kadar topçusun sen kardeşim. Değil peçete tencere kapağıyla bile yapabilirsin kanımca. Allah seni Fenerbahçe formasıyla izlemeyi de nasip eder inşallah Sarı kalpMavi kalp Ayağına taş değmesin, seviliyorsun.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal