İngiltere Lig Kupası'nda Yarı Finale Çıkan Takımlar

İngiltere Lig Kupası'nda çeyrek finaller sona erdi. Manchester City, Manchester United, Aston Villa ve Leicester City yarı finale kalmaya hak kazandı.

19.12.2019-10:02 - (Son Güncelleme: 19.12.2019-09:52) İngiltere Lig Kupası'nda Yarı Finale Çıkan Takımlar

Kupanın çeyrek finalleri, kayda geçen 3 karşılaşmayla bitti.

Milli futbolcularımızı karşı karşıya getiren maçta, İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk için yarışan Leicester City, 90 dakikası 2-2 sona eren karşılaşmada penaltı atışları sonucunda 4-2 üstünlük yakaladığı Everton'ı kupadan eledi.

Karşılaşmanın normal süresinde Leicester City'nin gollerini James Maddison ve

Jonny Evans, Everton'ın gollerini ise Tom Davies ve Leighton Baines attı.

Leicester City'de Çağlar Söyüncü maçın 82. dakikasında oyuna girerken, Everton'da ise maçın 78. dakikasında oyuna dahil olan Cenk Tosun takımının 2'nci golünün asistini yaptı. 28 yaşındaki milli futbolcu, penaltılara giden karşılaşmada kullandığı ilk penaltıyı kaçırdı.

Diğer karşılaşmalarda Manchester City, 3'üncü Lig takımlarından Oxford United'ı Joao Cancelo ve Raheem Sterling'in 2 golüyle 3-1 mağlup etti. Oxford United'ın tek golünü Matt Taylor attı.

Manchester United ise Marcus Rashford, Ryan Jackson (kk golüyle) ve Anthony Martial'in fileleri havalandırdığı karşılaşmada 4'üncü Lig takımlarından Colchester United'ı 3-0 yendi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal