İngilizlerden Skrtel İddiası!

İngiltere basını, Fenerbahçe’nin Slovak yıldızı Martin Skrtel hakkında flaş bir iddia ortaya attı.

08.05.2018-09:46 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-09:25) İngilizlerden Skrtel İddiası!

İngiltere basınından Scottish Sun, İskoç ekibi Glasgow Rangers'ın Skrtel'i transfer etmek istediğini fakat Aykut Kocaman'ın tecrübeli oyuncudan vazgeçmeyeceğini iddia etti. Haberde, Aykut Kocaman'ın "Martin büyük bir karakter. Aynı zamanda cesur bir futbolcu. F.Bahçe için ilham kaynağı" ifadelerine yer verildi.

İskoçya’nın dev takımı Glasgow Rangers'ın Martin Skrtel'i kadrosuna katmak istediğini belirten İngiliz basınından Slovak defans oyuncusu ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Scottish Sun gazetesi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın deneyimli stoperin takımdan ayrılmasına olumsuz yanıt verdiğini öne sürdü.

Haberde, geçtiğimiz günlerde Glasgow Rangers takımının başına getirilen Steven Gerrard'ın Liverpool'da birlikte forma giydiği Skrtel'i kadrosunda görmeyi çok istediği fakat Kocaman'ın da oyuncusundan vazgeçmeyeceği belirtildi. Ayrıca deneyimli teknik adamın Skrtel'i savunmanın direği olarak gördüğü ifade edildi.

“BÜYÜK BİR KARAKTER”

"Skrtel bu yaz hiçbir yere gitmeyecek" yorumunda bulunduğu belirtilen Aykut Kocaman’ın Skrtel'in kalmasını istediği ve şözleri kullandığı öne sürüldü:

"Skrtel, burada çok mutlu. Kendisi çok cesur bir savaşçı. Kasımpaşa karşılaşmasında kafası yarıldı. En ufak bir açılma görmedim. Kafası tamamen yarılmıştı. Martin büyük bir karakter. Fenerbahçe ve genç futbolcular için ilham kaynağı."

“FENERBAHÇE’DE MUTLUYUM”

İskoç basınından Daily Record da Skrtel'in sarı lacivertli ekiple devam etmek istediğini sayfasına taşıdı.

Fenerbahçe'nin asla Skrtel'i bırakmak istemediğini belirten gazete Slovak oyuncunun menajeri Sevco'ya "Fenerbahçe'de mutluyum" dediğini iddia etti.

Geçtiğimiz sezon 6 milyon Euro karşılığında sarı- lacivertli ekibe transfer olan Skrtel, bu sezon 27'si ilk 11 olmak üzere 28 karşılaşmada forma giydi. Bu karşılaşmalarda 3 gol ve 1 asist kaydeden deneyimli stoperin sözleşmesi 2019'un haziran ayında bitiyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal