Hasan Kartal: 'Oğulcan Çağlayan’ı İsteyen Bize Teklif Yapacak'

Galatasaray'a tamam dediği öne sürülen Oğulcan Çağlayan için Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal yeni bir açıklamada bulundu.

24.06.2020-15:14 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-15:09) Hasan Kartal: 'Oğulcan Çağlayan’ı İsteyen Bize Teklif Yapacak'

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal opsiyon şartını kullanarak kontratını 1 sene uzattıkları Oğulcan Çağlayan’ın son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Galatasaray’a gideceği söylenen Çağlayan için takımın menfaatlerini koruduklarını aktaran Hasan Kartal, ‘İsteyen takımlar bize teklif yapacak’ şeklinde konuştu.

İşte Hasan Kartal’ın Oğulcan Çağlayan için açıklamaları şu şekilde:

‘GİTMEK İSTİYORSA’

“Oğulcan Çağlayan için opsiyon hakkımız vardı, menfaatlerimiz doğrultusunda bu opsiyonu kullandık. Oğulcan bildiğim kadarıyla sıcak bakmıyor. Gitmek istiyorsa, hukuki sorun mu olur, TFF ile çözüm mü olur bilmiyorum.

‘FESİH OLUR KENDİSİ GİDER’

Oğulcan Çağlayan bizde kalırsa tabii ki isteyen takımlar bize teklif yapacak. Ya bizden çıkışı olur ya da fesih olur kendisi gider. Sözleşmede 0 sıkıntı yok ama UEFA’da ve TFF’de durum ne olur bilmiyorum. Sözleşmeyi okuduk ve opsiyon süremiz vardı.

‘BEDAVAYA GİTSEYDİ BİZİ ELEŞTİRİRLERDİ’

Oğulcan Çağlayan’ın opsiyonunun olduğunu bilmiyorduk. Biz bu maddeyi öğrendikten sonra sözleşmesini uzattık. Çünkü isteyeni var ve bedavaya gitseydi bizden sonra gelen yönetim bizi eleştirirdi.”

GALATASARAY KONTRATA RAĞMEN TRANSFERİ YAPACAK

Çaykur Rizespor, son zamanlarda Galatasaray'a gideceği konuşulan 24 yaşındaki oyuncunun kontratının 1 sene uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdi. Genç oyuncunun Çaykur Rizespor’daki kontratı 2021 senesinde sonlandırılacak. Başarılı futbolcu Çaykur Rizespor ile bu sezon oynadığı 22 maçta 4 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Sarı- kırmızılılar, Oğulcan Çağlayan’la daha önce el sıkışmıştı. Çaykur Rize, oyuncunun kontratını 1 sene daha uzatmasına karşın sarı- kırmızılılar, Oğulcan’dan vazgeçmeyip işi sonlandıracak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal