Hari Vukas: 'Yüzde 100'ümüzü Verdik'

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Galatasaray'a 2-0 mağlup olarak turnuva dışında kalan Hırvatistan ekibi Hajduk Split'in teknik patronu Hari Vukas, iyi oynamalarına karşın yenildiklerini belirtti.

25.09.2020-09:25 - (Son Güncelleme: 25.09.2020-09:24) Hari Vukas: 'Yüzde 100'ümüzü Verdik'

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme etabında Galatasaray'a 2-0 kaybeden Hırvatistan ekibi Hajduk Split'in teknik adamı Hari Vukas, iyi performans göstermelerine karşın yenildiklerini belirtti.

Hırvat hoca, Türk Telekom Stadı'nda gerçekleşen maçın sonrasında yapılan basın toplantısında değerlendirmeler yaptı.

Sergiledikleri performanstan dolayı memnun, sonuçtan ötürü ise mutsuz olduğunu kaydeden Vukas, "Çok iyi oynadık. Yüzde 100'ümüzü verdik. Elimizden gelenin en iyisini ortaya koymamız gerekiyordu. Bunu yapmaya çalıştık. Birkaç önemli pozisyona girdik ama bunları gole çeviremedik. Böyle kaliteli takımlara karşı skor üstünlüğünü ele geçirmeniz gerekiyor. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Çok genç bir takımız. Gelecek adına mutluyum ama sonuçtan dolayı mutlu olduğumu söyleyemem." ifadelerini kullandı.

'BİZİ TEBRİK ETTİLER'

Karşılaşmanın ardından Galatasaray'dan birçok ismin kendilerini tebrik ettiğini vurgulayan Vukas, "Birçok oyuncu ve kişiden saygı ve tebrik aldık. Bu yüzden de çok mutluyum." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal