Giuliano Transfer İddialarını Yanıtladı!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Giuliano Victor de Paulo, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdükleri İsviçre’de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

16.07.2018-16:04 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-16:00) Giuliano Transfer İddialarını Yanıtladı!

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'nin Lozan şehrinde sürdüren Fenerbahçe’de takımın yıldız isimlerinden Giuliano basın mensuplarının karşısına çıktı.

28 yaşındaki orta saha, sezona en iyi biçimde başlangıç yapabilmek adına fizik, teknik, taktik ve mental olarak hazırlıklarını devam ettirdiklerini söyledi.

Hakkındaki transfer iddiaların sosyal medyadan takip ettiğini belirten Giuliano, Brezilya ve Almanya takımlarından kendisine teklif geldiği yönünde çıkan haberlere karşın kimsenin menajeriyle iletişime geçmediğini vurguladı. Sambacı, "Benim kafam burada. Herhangi bir teklif yok. Fenerbahçe'de çok mutluyum. Geçtiğimiz sezon burada iyi bir performans sergiledim. Fenerbahçe'de yeni sezonda da güzel bir yıl geçirmek istiyorum." yorumunu yaptı.

Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı'nın kadrosunda yer almaması nedeniyle çok üzüldüğünü dile getiren yıldız oyuncu, "Milli takımda olmak istiyordum ancak olmadı. Ben de taraftar olarak milli takıma destek verdim. Dünya Kupası'nı kazanmayı çok istedik fakat maalesef kazanamadık. Bu durumdan ders çıkarmamız lazım." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal