Galatasaray Taraftarından Ryan Babel'e Tepki

Sezon başında İngiltere’den Galatasaray’a transfer olan Ryan Babel beklenen performansı bir türlü sergileyememiş ve eleştirilerin odağı olmuştu.

06.01.2020-16:18 - (Son Güncelleme: 06.01.2020-16:16) Galatasaray Taraftarından Ryan Babel'e Tepki

Sezon başında İngiltere’den Galatasaray’a transfer olan Ryan Babel beklenen performansı bir türlü sergileyememiş ve eleştirilerin odağı olmuştu.

Teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda transfer çalışmaları yöneten ve bu bağlamda kanat transferi olarak

Onyekuru’yu tekrar kadrosuna katan Galatasaray’da Babel krizi çıktı.
Sarı kırmızılıların Hollandalı kanat futbolcusu Ryan Babel, kişisel resmi instagram hesabından Galatasaray ifadesini sildi.

Henry Onyekuru’nun kadroya katılması sonrası Galatasaray'daki geleceği merak konusu olan Ryan Babel, instagram biyografisinde değişiklik yaptı.

Hollandalı futbolcu, profilinde yer alan 'Galatasaray' ibaresini sildi. Bunun ardından sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medyada bu duruma ağır tepkiler gösterdi "Ayrılıyor mu?" soruları sorulmaya başladı.

Sezon öncesinde performansı ile takdir toplayan ve sonrasında kötü performans sergilemeye başlayan Babel, eleştiri oklarının hedefindeydi.

Sezon öncesinde Galatasaray ile sözleşme imzalayan Ryan Babel, yıllık 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşmaya imza atmış ve 2 milyon Euro da imza ücreti almıştı.

Ryan Babel, bu sezon çıktığı 20 karşılaşmada 5 gol, 1 asist kaydetti.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal