Galatasaray, İsmaila Coulibaly'yi Transfer Ediyor!

Takımda genç yetenekler bulundurmak isteyen Galatasaray, Polonya'da aradığını bulamayınca gözlerini İskandinav pazarına çevirdi. Sarı kırmızılılar, Norveç'in Sarpsborg kulübünde forma giyen 19 yaşındaki İsmaila Coulibaly'nin transferinde sona geldi.

22.08.2020-15:16 - (Son Güncelleme: 22.08.2020-15:14) Galatasaray, İsmaila Coulibaly'yi Transfer Ediyor!

Galatasaray, orta sahaya takviye yapmak için araştırma yaptığı Polonya pazarında aradığını bulamadı. Lech Poznan'da forma giyen Jakub Moder ve Kamil Jozwiak için uzun zamandır girişimde bulunan sarı-kırmızılılar, bu görüşmelerden olumlu yanıt alamadı. 21 yaşındaki genç ön libero Moder'e İngiltere'den 8 milyon Euro teklif verildiği öğrenilirken Jozwiak'ın da peşinde Alman takımları var.

GENÇ YETENEKLERİ KAÇIRMIYOR

Elindeki sınırlı olanaklarla bu transferleri sonlandırma şansı bulamayan Galatasaray, hedefini kuzey ülkelerine çevirdi. Norveç'in Sarpsborg kulübünde top koşturan 2000 doğumlu Malili futbolcu İsmaila Coulibaly ile beraber İskandinav ülkelerinde süre alan potansiyelli genç futbolcular değerlendirmeye alındı.

COULİBALY KİMDİR?

Mali U20 Milli Takımı’nda görev yapan ve Norveç kulübü Sarpsborg'da forma giyen 19 yaşındaki Coulibaly, orta sahanın ortasında ve santrfor görev yapabiliyor. Sol ayaklı futbolcunun scouting programlarına göre en güçlü özelliği oyun kurma ve kontrataklar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal