Galatasaray Harekata Başlıyor! Dev Operasyon

Spor Toto süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olabilecek bir kadro kurmanın peşinde…

24.05.2018-10:47 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-10:44) Galatasaray Harekata Başlıyor! Dev Operasyon

Galatasaray’ın tecrübeli teknik adamı Fatih Terim, gelecek sezon kadroya yapılacak takviyeler konusunda harekete geçmek için başkanlık seçimlerini bekliyor. Cumartesi günü yapılacak başkanlık seçiminden zaferle ayrılacak olan başkanla salı günü görüşmeyi planlayan Terim, bu görüşmede takımdan ayrılmasını ve takıma katılmasını istediği oyuncuların listesini paylaşacak. Bu görüşmenin ardından transfer harekatı başlayacak.

Bu sezon Galatasaray’ı 21. kez şampiyonluğa ulaştıran başarılı teknik adamın Şampiyonlar Ligi'ndeki büyük hedefleri doğrultusunda kadroya hem kalite katmak hem de genişlik kazandırmak istediği belirtildi. İmparator bu doğrultuda öncelikle 3 yıldızı kadrosunda görmek istiyor.

BİTMEYEN RÜYA CAMPBELL

Geçmiş dönemlerde de sarı kırmızılıların gündemine gelen ancak transferinde sonuç alınamayan Joel Campbell konusunda Terim’in özel bir isteği olduğu ifade edilirken, kadroda solak oyuncunun az olmasından dert yakınan deneyimli teknik adamın bu transferin bitmesini isteyeceği gelen haberler arasında... Bu sezon Arsenal’in Real Betis'e kiraladığı Kosta Rikalı oyuncunun sözleşmesi haziran ayında sona eriyor.

NURİ VE EMRE MOR TALEBİ

Fatih Terim’in Campbell dışında Milli Takım'dan öğrencileri olan Nuri Şahin ve Emre Mor'u da takımda görmek istediği bildirildi. Emre Mor’un bonservisinin yüksek olması nedeniyle kiralanması düşünülürken, Dortmund'un satış listesine koyduğu Nuri’nin bonservisiyle kadroya katılabileceği belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal