Galatasaray Başkanı Cengiz’den Taraftara Müjde!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, ligin son karşılaşması olan Göztepe maçı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunurken, sarı kırmızılı taraftarlara da müjdeli bir haber verdi.

15.05.2018-12:56 - (Son Güncelleme: 15.05.2018-12:54) Galatasaray Başkanı Cengiz’den Taraftara Müjde!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Anadolu Ajansı (AA) Spor Masası’na konuk olduğu yayında çok önemli mesajlar verdi.

Cengiz, bu hafta sonu ligin son maçında karşılaşacakları Göztepe deplasmanına ilişkin değerlendirmelerde bulunurken şu ifadeleri kullandı;

“Göztepe gibi değerli bir kulübün on bin kişilik stada mahkum olarak oynaması çok üzücü... Biz sonuçta misafir olacağız. Misafir umduğunu değil, bulduğunu yer fakat İzmir gibi tarihi bir şehre yatırımların geciktiğini düşünüyoruz. Bizim zaten stat talebimiz olmadı, olmazdı da. Göztepe'den beklerdik böyle bir hamleyi. Daha çok taraftarımızın karşılaşmaya gelmesi için onlardan teklif beklerdik. “

TARAFTARLARA MÜJDELİ HABER

Sarı kırmızılı taraftarlara da müjdeli bir haber veren Cengiz şunları şöyledi; “Cumartesi günü stadımızda taraftarımız için dev bir şölen hazırlıyoruz. Göreve geldiğimizden beri taraftarımızın taleplerini karşılamaya çalışıyoruz.”

“BAŞARI TEKNİK HEYETİNDİR”

Başkan Cengiz, sözlerine şöyle devam etti; “Burada un var, şeker var. Helva yapabilir misin? Yaparsın belki ama çamur gibi olur. Durum iyiye doğru gidince, başarıyı herkes sahiplenir ama başarısızlık yalnızdır. Ben Tudor'a saygı duyuyorum. Bizi mahkemeye vermiş olsa dahi çorbayı yapan, pişiren masaya getiren teknik heyettir. Arkadaşlarım bana kızıyor ancak bu başarı teknik heyetindir. Bu bize nasip olmuştur."

PERŞEMBE GÜNÜ CENEVRE YOLCUSU

Sarı kırmızılı kulübün başkanı, Perşembe günü UEFA ile randevuları olduğunu vurgulayarak şu ifadelerde bulundu; "Perşembe günü UEFA ile randevumuz var. İlk olarak Ankara'da sayın bakanımızla görüşeceğim. Ardından da Cenevre'ye gideceğim. Şu an seçim falan düşünecek durumda değilim. En az çalıştığım konu da seçim konusu... Ben Galatasaray'ın mali durumu ve şampiyonluk yürüyüşünü düşünüyorum ve bu konuda çalışıyorum.  UEFA'nın bizden istediği samimiyet, açıklık ve doğru söyleme davranışlarını yerine getirdik. Medyada devamlı 'Galatasaray ceza alacak' yönünde haberler çıkıyor. Şunu da söylemek isterim, tencere dibin kara, seninki benden kara! Bütün takımların durumu kötü. Galatasaray Kulübü bu durumu toparlayacağının garantisini rakamlarla UEFA'ya verdi."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal