Fenerbahçe'ye Dünya Yıldızı Stoper! Adil Rami Transfer mi Oluyor?

Marsilya forması giyen stoper Adil Rami'nin Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşuluyor..

20.07.2019-16:46 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-16:41) Fenerbahçe'ye Dünya Yıldızı Stoper! Adil Rami Transfer mi Oluyor?

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Bursaspor ile yapılan maçta yeni transfer Vedat Muriç adeta yıldızlaşmıştı..

Geçen sezon taraftarını hayalkırıklığına uğratan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bursaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.  

GOLLER YENİ TRANSFER MURİÇ'TEN

Can Bartu Tesisleri'nde oynanan maçı sarı lacivertli ekip 2-0'lık skorla kazandı. Fenerbahçe'nin galibiyet gollerini 45+2 ve 51. dakikalarda yeni transfer Vedat Muriqi kaydetti. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'e düşen Bursaspor ise Fenerbahçe'nin yedek ağırlıklı çıktığı karşılaşmada gol üretmeyi başaramadı.  

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Oytun maç sonu açıklamalarda bulundu.

"Galip geldiğimiz için mutluyuz. Galip gelmek moral ve motivayasyon açısından önemli. İnşallah ligde de bu galibiyetleri alırız. İyi oynuyoruz her şey iyi gidiyor. Ben de ilk kez hazırlık maçında forma giydim. Buradan hocalarıma ve aileme teşekkür ediyorum."

Adil Rami Fenerbahçe'ye mi Geliyor?

Fransız basınında çıkan habere göre Marsilya önümüzdeki sezon Adil Rami'yi kadrosunda düşünmüyor. Yıldız oyuncuyla Fenerbahçe,Lille ve Sevilla'da ilgileniyor.

Yapılan haberde, Adil Rami'nin Türkiye'den teklif aldığı ve bu takımın da sarı lacivertliler olabileceği kaydedildi.

33 yaşındaki futbolcunun displinsiz tavırları nedeniyle Marsilya'dan gönderilmek istendiği ve Lille ile Sevilla'nın da kiralık olarak transferi istediği belirtildi. 

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal