Fenerbahçe'den Yasir Subaşı Transferi! Yasir Subaşı Kimdir? Kaç Yaşında?

Ümraniyespor Kulübü Başkanı Tarık Aksar, "Fenerbahçe, Yasir'i istiyor. Bizim için değerli bir oyuncu. Fenerbahçe sözleşme bedelini yatırdığında Yasir'i kadrosuna katacak" dedi

27.06.2019-13:16 - (Son Güncelleme: 27.06.2019-13:09)

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un yeni kulüp başkanı Tarık Aksar, kırmızı-beyazlıların sol beki Yasir Subaşı'yı Fenerbahçe'nin transfer etmeye yakın olduğunu söyledi.

Takımdaki birkaç oyuncuya transfer teklifi geldiğini belirten Aksar, "Bu oyuncuların başında Yasir Subaşı geliyor. Bildiğiniz gibi Yasir bize Fenerbahçe'den geldi. Yasir'in sözleşmesindeki maddeyle sarı-lacivertliler oyuncuyu bir sezon sonra alabilecekti. Fenerbahçe, Yasir'i istiyor. Yasir sanırım Fenerbahçe'ye gidecek." ifadelerini kullandı.

 

Fenerbahçe Altyapısında Oynamıştı

Fenerbahçe'nin alt yapısında yetişen genç ismin bu transfere sıcak baktığı bildirildi.

1996 doğumlu olan ve savunmanın solunda görev yapan Yasir, 2015 yılında Sarı-Lacivertliler ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Yasir Ümraniyespor'da forma giyerken Fenerbahçe'ye bir de gol atmıştı.

Tarık Aksar, Yasir'in geride kalan sezonda Ümraniyespor formasıyla iyi bir performans sergilediğini vurgulayarak, "Bizim için değerli bir oyuncu. Fenerbahçe sözleşme bedelini yatırdığında Yasir'i kadrosuna katacak. Fenerbahçe eğer transferden vazgeçerse de biz kendisiyle devam etmeyi istiyoruz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal