Fenerbahçe'den Obradovic Açıklaması!

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Zeljko Obradovic’in kontratı ile alakalı birkaç gün içerisinde her şeyin kesinleşeceğini belirtti.

02.05.2020-09:09 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-09:07) Fenerbahçe'den Obradovic Açıklaması!

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Eurodevotion canlı yayınında konuk olarak açıklamalar yaptı.

Gherardini, kontratı bu sezon sonu sonlanan Başantrenör Zeljko Obradovic’in sözleşmesinin yenilenip yenilenmeyeceği ile alakalı her şeyin gelecek günlerde netlik kazanacağını ifade etti.

Gherardini, başarılı Sırp Hoca ile ilgili, "Zeljko Obradovic'in verdiği mesajlar çok kıymetli ve önemliydi. Kulübün Zeljko Obradovic'in sözlerini ciddi şekilde değerlendirdiğini biliyorum. Önümüzdeki günlerde her şey netleşir ve belli olur" açıklamalarına yer verdi.

Fenerbahçe ile yeni kontrat imzaladığı haberleri üzerine tecrübeli başantrenör Obradovic, "Kontrat durumuyla alakalı ne Fenerbahçe'den ne de başka bir kulüpten hiçbir yetkiliyle henüz bir görüşmem olmadı. Şu ana kadar bana ulaşan bir teklif olmadı. Profesyonel kariyerim boyunca kontratım devam ederken başka hiçbir kulüple görüşmedim, bu konuda çok sıkı prensiplerim var" değerlendirmesinde bulundu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal