Fenerbahçe’de Yeni Transferin Forma Numarası Belli Oldu!

Yeni sezon için transfer çalışmalarını büyük titizlikse devam ettiren Fenerbahçe’de, dün alınan Sivasspor yenilgisi sonrasında Şampiyonlar Ligi hayalleri son buldu. Gelecek yıl şampiyonluk hedefi için transfer yapılan sarı lacivertlilerde Mert Hakan’ın forma numarası belli oldu.

13.07.2020-14:05 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-14:02)  Fenerbahçe’de Yeni Transferin Forma Numarası Belli Oldu!

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, evinde Sivasspor'u konuk etti. Maça misafir takımın 2-1 üstünlüğü ile sonlandı. Bu skorun sonrasında Sivasspor ile arasındaki puan farkı 7 olan Fenerbahçe'nin 3.'lük ihtimali son buldu. Kadıköy'de yapılan karşılaşmada bütün gözler Mert Hakan Yandaş'ın üzerinde yer aldı.

Yeni sezon Fenerbahçe’de görev yapacak olan genç futbolcu, karşılaşma sırasında Tolgay Arslan ile küçük bir gerilim de yaşadı. Tahir Karapınar ile samimi görüntüler veren Mert Hakan, karşılaşma sonunda ise Emre Belözoğlu ile forma değişimi yaptı.

FORMA NUMARASI BELİRLENDİ

Süper Lig'in bitmesiyle beraber sportif direktörlük görevini sürdürecek olan Emre Belözoğlu transfer ataklarını üst üste yaparken, hazırlıklarına devam ediyor. Belözoğlu, sarı- lacivertli kulübün Galatasaray'ın elinden aldığı Mert Hakan Yandaş'ın ise üzerine titriyor. Emre Belözoğlu, Sivasspor ile kontratı sona eren ve gelecek sezonda Fenerbahçe formasını giyecek olan başarılı futbolcuyla neredeyse her gün telefonda da görüşüyor. Sezon bitiminde futbolculuktan emekli olacak olan Belözoğlu, Mert Hakan'a kendi giydiği 5 numaralı formayı hediye edecek.

Tecrübeli yıldız Mert Hakan'a, 'Artık 5 numaralı forma senin. Bu forma sana çok yakışacak ve uzun yıllar sana ait olacak. Takımın bütün oyun planını senin üzerine yapacağız' ifadelerini kullandı. Mert Hakan Yandaş, Sivasspor'da 8 numaralı formayı giyiyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal