Fenerbahçe'de Max Kruse’den Miha Zajc Açıklaması

Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Kruse'den flaş bir istek geldi. Kruse, Miha Zajc ile beraber forma giyerken çok daha rahat oynadığını ifade etti.

08.04.2020-11:50 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-11:48) Fenerbahçe'de Max Kruse’den Miha Zajc Açıklaması

Birçok nedenden ötürü isteneni veremeyen Kruse'nin Miha Zajc hakkında ilginç bir isteği var. Hem Almanya'dakinden farklı bir pozisyonda görev alan hem de ilk 11'de kendisine uyum sağlayacak futbolcu bulamayan deneyimli yıldız, taktiksel olarak da sorunlar yaşadı.

Orta saha ve kanatlarda görülen problemler sebebiyle tam anlamıyla verimli sağlayamayan Alman yıldızın yakın çevresine Zajc ile çok iyi uyum sağladığını ve birlikte görev almak istediğini açıkladığı ifade edildi. Basit ve tek oynayan, bununla birlikte futbol zekası yüksek olan Zajc ile çok iyi anlaşan Kruse, performansının yükseldiğini düşünüyor ve kendisini daha rahat hissettiğini belirtiyor.

Biribirlerine yakın futbol altyapısı ve mantığına sahip olan ikili bu sezon bir türlü beraber maça çıkamadı. Bu duruma Zajc'ın sakatlığının dışında teknik patron Ersun Yanal'ın da kadro tercihleri önemliydi. Tecrübeli teknik direktör Zajc'ı yetenekli görse de güçlü bulmuyordu. Zajc bu sezon ligde yalnızca 6 karşılaşmada görev aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal