Fenerbahçe Yönetiminden Flaş Teklif! 'Sırbistan'a Gelelim'

Fenerbahçe yönetimi Obradavic'in yeniden imza atması için başarılı başantrenöre 'Aileni ikna etmek için Sırbistan'a gelelim' teklifinde bulundu.

25.06.2020-10:21 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-10:40) Fenerbahçe Yönetiminden Flaş Teklif! 'Sırbistan'a Gelelim'

Görüşmeler için Türkiye'ye gelen Obradovic'e Ali Koç özel uçağını tahsis ederek kalmasını ne kadar istediğini göstermiş ancak Sırp başantrenör mütevazi tavrıyla bunu kabul etmemişti.

OBRADOVİC İMZA ATMAYA YAKINDI

Obradovic'in görüşmeler öncesi ailesiyle ve "çalışmanı istemiyoruz" tavrıyla kafasının karışık bir şekilde İstanbul'a geldiği öğrenildi. Tecrübeli başantrenör, ailesinin de isteğiyle görüşmelere negatif bir düşünceyle başladı ancak görüşmeler ilerledikçe imza atmaya yakınlaştı.

MAAŞ VE BÜTÇEDE ANLAŞILMIŞTI

Başkan Ali Koç ve başkan vekili Semih Özsoy'la Obradovic'in görüşmelerinde bütçe ve maaş konusu çok az bir vakitte konuşulup ortak noktada anlaşıldı. Görüşmeler ilerledikçe Obradovic'in de Fenerbahçe'de kalma fikri ağır basmaya başladı. Obradovic, yönetime ülkesine dönerek ailesiyle bir kez daha konuşacağını söyledi.

AİLENLE BİR BEN KONUŞAYIM

Bir aksilik yaşanmamasını isteyen Semih Özsoy, olacakları tahmin edermişcesine "Koç ben de seninle geleyim. Ailenle bir de ben konuşayım. Elimden geleni yapayım ve aileni beraber ikna edelim" teklifinde bulundu. Bunu kabul etmeyen Obradovic, ailesiyle yalnız görüşmek istedi. Herkes olumlu bir cevap beklerken salı akşamı saat 20:00 sularında Obradovic'ten olumsuz haber geldi.

OBRADOVİC AİLESİNİ İKNA EDEMEDİ

Kariyerinin son 19 yılında sadece 1 yıl dinlenip ailesine vakit ayıran Obradovic, ailesinin isteğini karşılıksız bırakamadı. Pandemi sürecinde ailesinin çalışmasını istememesi ve uzun yıllardır ayrı kalmaları gerekçesiyle Obradovic çok üzülerek kararı Fenerbahçe yönetimine bildirdi.

7 YILLIK SERÜVEN SONA ERDİ

Obradovic'in kalması için Fenerbahçe yönetimi başta başkan Ali Koç ve başkan vekili Semih Özsoy olmak üzere büyük bir çaba harcadı. Obradovic de kalmak istemesine rağmen ailesinin isteği ağır bastı ve 7 yıllık serüven sona erdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal