Fenerbahçe Shaktar'ın Yıldızını Bitirdi Bile!

Sosyal medya hesabından Fener'in paylaşımlarını beğenen tecrübeli sol kanat, yine aynı platformdan önceki gün yaptığı canlı yayında ise “Fenerbahçe taraftarları” diye mesaj gönderdi.

07.04.2017-12:53 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Fenerbahçe Shaktar'ın Yıldızını Bitirdi Bile!

Fenerbahçe yönetimi gelecek sezon büyük önem veriyor. Çünkü yıllardır özlenen şampiyonluğu bir türlü gelmemesi sbırları iyice zorlamış durumda. Ülker stadyumu artık dolmayı bırakın sadece bir kaç bin taraftarı ağırlar duruma geldi. Bunun en son örneği Kayserisporla oynanan Ziraat Tğrkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı. Fenerbahçe maça as kadrosuyla çıkmasına rağmen karşılaşmaya gelen seyirci sayısına bakıp anlamak mümkün.

Kupanın favorisi olmasına rağmen Fenerbahçeli taraftarlar maça ilgi göstermedi. Kendi sahasında Kayserispor'u ağırlayan Fenerbahçe'de Kadıköy'e mücadeleyi izlemeye gelen kişi sayısı sadece 2 bin 580...

Bu rakamın sezon içerisinde Fenerbahçe'nin inişili çıkışlı bir performans sergilemesi ve hem ligde hem de Avrupa'da alınan kötü sonuçların etkisiyle olduğu aşikar.

Sarı-lacivertliler, gelecek sezon taraftarı heyecanlandıracak ve tribüne çekecek yıldız transfer yaparak taraftarıyla barışmayı planlıyor. Bunun için listenin ilk sırasında Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Taison var.

SÖZLEŞMESİ ARALIK AYINDA SONA ERİYOR
Kanarya, bu transferi bitirmek için Ukrayna ekibi ile görüşmelerini yoğunlaştırdı. Sarı-lacivertliler, Ukrayna ekibini, Taison'un kontratının 2017 Aralık'ta bitmesi nedeniyle köşeye sıkıştırdı.

Fenerbahçe'de hedef, yeni sezonun devre arasında sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı yıldızı, düşük bir bonservis bedeliyle kadroya katmak.

Eğer Shakhtar Donetsk ciddi bir indirim yapmazsa, Kanarya devre arası için sezon başında Taison'la ön protokol imzalayacak ve işi oldukça uygun bir fiyata bitirecek.

O DA İSTİYOR

Taison'un menajeriyle temasa geçen sarı-lacivertlilerin, Brezilyalı yıldız futbolcuyu ikna ettiği kaydedildi. Taison'un da Fener'e gitmek için Ukrayna ekibine yoğun baskı yaptığı ifade edildi.

Kaynak: Haber 365

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal