'Fenerbahçe Karşısında Kazanmak İstiyoruz'

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile eşleşen Kırıklarelispor Başkanı Volkan Can, açıklamalarda bulundu.

30.01.2020-10:33 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-10:28) 'Fenerbahçe Karşısında Kazanmak İstiyoruz'

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile eşleşen Kırıklarelispor Başkanı Volkan Can, açıklamalarda bulundu.

İşte o acıkmalar:

Peri masalı devam ediyor. Hayallerimiz var. Fenerbahçe maçında bizim için yenmek, yenilmek önemli değil. Biz aslanlar gibi mücadelemizi edeceğiz. İnşallah çarşamba günü Kırklarelispor’umuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz.
Fenerbahçe’yi en iyi şekilde kentimizde ağırlayacağız. Trakya’da misafir nasıl karşılanır tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Biz Fenerbahçe’ye saygı duyuyoruz.

Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri, kentimize geliyor. Herkes haddini bilecek, biz 2. Lig’de mücadele eden bir futbol takımıyız. Biz de haddimizi bileceğiz. Ama maç sahada oynanıyor. 11-11 başlanıyor, maç 0-0 başlıyor, ondan sonrasını futbolcular belirleyecek. Kupada hedefimiz tur atlamak. Allah inşallah nasip eder. Türkiye Kupası’nı alan direkt UEFA gruplarına kalıyor. Bütün kulüplerimiz kupayı önemsiyor. Bu kulüp 10 yıldır bu anı bekliyor.
Kırklarelispor’un yıllık bütçesi 5 milyon lira. Futbolcu bütçemiz 2,5-3 milyon lira arasında. Fenerbahçe’nin bütçesi, 100 milyon avroya yakın. Biz iddialıyız, ama haddimizi biliyoruz.

Bilet fiyatlarımız gayet iyi. Buna taraftarlarımız lütfen hassasiyetle yaklaşsın. Bu kulübe lütfen herkes sahip çıksın. İş adamlarımız bin liralık, 2 bin liralık bilet alsın. Kulübe destek olsunlar. Hem Fenerbahçe’yi izlesinler hem de destek olsunlar.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal